Projects


And Next

And Next…Onder de werktitel And Next schrijven Mark Borneman, Louis Braam en ik eigen nummers in een stijl die het midden houdt tussen Funk, Soul en Pop. Marije van Sonsbeek en Michel Vink helpen mee om de eerste drie tracks op te nemen. Die zijn inmiddels in de laatste fase van mixen en bijna Spotify-ready…. Aan drie andere tracks wordt volop gesleuteld. Watch this space!


Big Band Blast

Big Band Blast Contrabas en basgitaar. Sinds 2016. (website, facebook) Een gedreven orkest, op vele podia gesignaleerd en altijd opgevallen. Gekenmerkt door een “straight in your face” repertoire brengt BBB! moderne jazz, eigenzinnig, off the beaten track . Onder de inspirerende leiding van Nils van Haften wordt hard gewerkt aan bijzondere arrangementen en oorspronkelijke composities. Een groovende ritmesectie, wervelende saxen, geoliede trombone’s en een snijdende trompetsectie zorgen voor een muzikale explosie! Kortom: BLAST! Regelmatig spelen we met inspirerende gastsolisten, zoals Ronald Snijders en Shirma Rouse. In 2016 wonnen we de tweede prijs tijdens de International Big Band Competition in Hoofddorp. In 2017 stonden we er weer en wonnen we de competitie.


Coertz’ Band To The Future

Contrabas en basgitaar. Sinds 2014. (Facebook)

Coert Zonneveld besloot dat in 2014 een CD met zijn geweldige, vreemde, complexe composities moest worden opgenomen. En zo gebeurde het! Een kudde enthousiaste jazzmuzikanten bij elkaar sprokkelen, drie dagen repeteren, een CD (“For Mrs. Ever”) opnemen, en dan nog presenteren in hetzelfde kalenderjaar. Alles kan, als je maar fantastische muziek mag spelen. En ieder ging zijns/haars weegs. Maar zo af en toe kruisen de paden weer. In 2016 verscheen CD twee (“Tickled Pink”). In juni 2017 presenteerden we ons eigenzinnige repertoire voor de tweede maal op de International Big Band Competition in Hoofddorp.